divendres, 2 de desembre del 2022

L’absentisme laboral de Granados arriba al ple

 


Al ple municipal de dimecres passat, el regidor del PP, Mario García, va demanar explicacions a l’alcalde, Pere Granados, pel seu repetit absentisme laboral. El popular li va recordar les seves absències injustificades de les juntes de govern del 6 i 13 d’octubre i del 17 de novembre. “No haurien de produir-se perquè formen part de les obligacions”, li va retreure.

L’alcalde va justificar aquestes faltes al fet que aquells dies estava promocionant Salou, ja que Granados, en prendre possessió del càrrec, es va autoproclamar responsable de Turisme.

“La regidoria de Turisme no l’hauria d’assumir l’alcalde, sinó un regidor, com sempre s’ha fet; així s’evitarien aquestes absències”, li va etzibar García.

Granados va esgrimir en defensa seva que “no faig vacances”, com si no comptés la vida regalada que porta, amb dos sous públics inclosos (Ajuntament i Diputació).

Doncs un consell d’amic (és un dir), Pere. Si vols fer vacances, el millor que pots fer és plegar avui mateix. Ja veuràs com t’ho agrairà tot el Salou. Més del que t’imagines!