dissabte, 10 de desembre del 2022

Tornen les pancartes contra l’Eix Cívic

 


Els veïns del barri de la Salut es van tornar a mobilitzar ahir contra l’Eix Cívic que projecta l’alcalde de Salou, Pere Granados, a l’antic traçat ferroviari i van tornar a penjar pancartes reivindicatives.

Les proclames van ser col·locades a la tanca de la via del tren des del carrer Barcelona fins a la zona de Barenys. S’hi pot llegir: Volem zona verda, Salvem els pins, Alcalde, respecta les 2.600 signatures [en referència al nombre de ciutadans que han signat contra l’obra prevista], Ni un pam per edificar, Salvem l’estació, Zona verda sí, edificis no i Alcalde, no ens toquis les pancartes, en al·lusió als anteriors cartells de protesta arrencats poc després de ser penjats.

Des de mitjans de setembre passat no hi ha hagut cap altra reunió entre l’alcalde, Pere Granados, i els veïns. Granados es va comprometre llavors a modificar el seu projecte i a assolir el consens amb els afectats, però l’alcalde es limita a filtrar a la premsa de manera interessada els canvis que pensa dur a terme sense consultar-los amb els residents del barri, que continuen recelant del projecte urbanístic.