divendres, 13 de gener del 2023

Corea del Nord acollirà el pròxim Parc de Nadal de Salou

 


L’Ajuntament de Salou ha aprovat celebrar el pròxim Parc de Nadal a Corea del Nord. Concretament, a l’estadi Rungrad Primer de Maig de Pyongyang, amb capacitat per a 114.000 espectadors, el més gran del món.

La decisió l’ha pres l’alcalde del municipi, Pere Granados, un cop confirmat l’èxit de públic sense precedents del Parc de Nadal de Salou, que el 2019 va rebre 3.000 visitants, una xifra que s’ha disparat fins a “més de 20.000” en la seva darrera edició, molta més gent que la registrada a Tarragona i a Reus, malgrat que Salou té molts menys habitants i que el saló salouenc era més petit i força més car que els altres dos.

“Si mantenim aquest creixement exponencial, l’estadi de Pyongyang ens el petarem també en dos dies i n’hauran de fer un altre de dos pisos, com a mínim”, ha avisat el d’Albox.

L’opció de Corea del Nord ha estat l’escollida atès que els altres estadis estudiats, com el Melbourne Cricket Ground, a Austràlia, amb capacitat per a 100.024 espectadors, o el Soccer City, de Johannesburg (Sud-àfrica), amb 94.736 places, presentaven greus limitacions d’espai pel que necessita Salou.

També s’ha descartat el Camp Nou. “Sí, té un aforament gran, de 99.354 persones, però és a Barcelona i l’alcaldessa d’aquesta ciutat és de Podem. I els pollosos de Podem estan en contra de Hard Rock, per tant, descartats!”, ha assenyalat l’alcalde salouenc.

A dalt, Granados i Kim Jong-un, un altre líder suprem. (Font: Tururut Viola News).