dimecres, 11 de gener del 2023

Granados paga 300.000 euros perquè li facin el seu Eix Cívic

 


L’Ajuntament de Salou ha adjudicat la redacció del projecte d’urbanització de l’Eix Cívic a PCG Arquitectura i Enginyeria, una empresa de Barcelona, per un import de 294.901 euros.

La comanda inclou la construcció d’un aparcament subterrani de 500 places a la zona de Barenys. (Font: Diari Més).

Per descomptat, l’alcalde, Pere Granados, no ha comentat res d’això als afectats, raó per la qual segueix amb la seva idea d’urbanitzar l’antic traçat ferroviari segons li sembla i al marge de l’opinió que hi puguin els veïns de ponent, que demanen menys edificacions i més zones verdes, tal com van deixar constància el mes de novembre passat en un document signat per 2.600 persones.

Pel que fa a l’aparcament, aquest compta amb informes desfavorables de l’Agència Catalana de l’Aigua i de Protecció Civil, ja que la zona és inundable, cosa que no és obstacle perquè l’alcalde, que va dir que reformularia completament el projecte, mantingui el seu pensament inicial.

A sobre, el d’Albox ha contractat per 300.000 euros una empresa externa perquè li faci la feina, malgrat que compta amb els serveis tècnics municipals d’arquitectura, de manera que s’està produint un nou i innecessari dispendi econòmic que confirma que Granados és una màquina de gastar.