dimecres, 11 de gener del 2023

Sebastià Domínguez renuncia a ser l’alcaldable d’ERC

 


El regidor de l’Ajuntament de Salou Sebastià Domínguez ha anunciat la seva intenció de renunciar al càrrec d’alcaldable d’ERC, i si no ha plegat encara ho hauria de fer immediatament per dignitat política, ja que des del primer dia promou el canvi i si hi ha alguna cosa que no ha canviat és ERC, que continua sense fotre cop a cinc mesos de les municipals.

Domínguez va ser proclamat candidat republicà a les eleccions del pròxim 28 de maig el mes de novembre passat durant un acte que va comptar amb la participació de Gabriel Rufián, que es veu que aquell dia no tenia tema Puigdemont.

Una setmana després Domínguez i els seus van instal·lar una carpa a la plaça de la Província per “escoltar els veïns i les seves propostes”.

Des d’aleshores, i tret d’alguna intervenció als plens perquè no es digui, el candidat republicà ha desaparegut del mapa. Això sí, manté operativa la web en què assegura que ell és el canvi que Salou necessita. Quan en realitat res no ha canviat, ja que Esquerra continua sent el mateix partit desactivat per Pere Granados que abans.

Per això no fora estrany que ERC estigui esperant que el PSC de Granados no assoleixi la majoria absoluta en les municipals per veure si aquesta vegada els deixa entrar d’una vegada al govern municipal, perquè d’aquesta manera res no canviï. (Font: Tururut Viola News).