dissabte, 21 de gener del 2023

Granados prepara una tractorada per potenciar la marca Salou

 


L’alcalde de Salou, Pere Granados, vol recuperar les tractorades organitzades per la Unió de Pagesos anys enrere. No amb l’objectiu de demanar preus més justos per als fruits secs, com es feia aleshores, sinó per enfortir la marca Salou.

Segons Granados, la Generalitat i la Diputació de Tarragona impedeixen que Salou pugui tenir estand propi a les fires turístiques, ja que la promoció turística s’ha de fer de manera conjunta, per tot el territori i no de manera unilateral.

Una idea que no comparteix l’alcalde, que considera que Salou és “una marca tractora”. Per això ha decidit mobilitzar aquest parc de vehicles.

“Vull que els pagesos prenguin Salou. S’ha acabat que el passeig de Jaume I sigui només un reducte independentista”, ha dit en referència a la Passejada per la República.

“A partir d’ara el passeig també serà dels tractors. Que s’assabentin els turistes que Salou és una marca tractora”, ha dit encoratjat Granados.

“I si cal, em vestiré de pagès. El canvi de jaqueta no em suposa cap problema, només cal preguntar a CiU, Junts, Cs i ara PSC, i com a president de l’Associació de Municipis Turístics de sol i platja una mica rústic ja ho soc”, ha assenyalat el d’Albox. (Font: Tururut Viola News).