dimecres, 22 de febrer del 2023

La gastroenteritis del Cambrils Park prové de la xarxa d’aigua

 


El Grup Blasi ha informat que el brot de gastroenteritis detectat al seu càmping Cambrils Park i que ha afectat 514 persones (496 nens i adults allotjats a l’establiment i 18 treballadors) es podria haver produït per una incidència en la xarxa d’aigua interna.

Els afectats pertanyen a grups d’estudiants de diferents nacionalitats, provinents de països com Suïssa, Dinamarca, Polònia, Regne Unit, Irlanda i l'Aràbia Saudita, que es troben al complex turístic fent estades esportives.

En el moment que es va detectar el brot, el passat 11 de febrer, hi havia 824 allotjats a les instal·lacions. Els primers casos van aparèixer en el grup provinent de l’Aràbia Saudita.

Segons els meus parents (avís als possibles segrestadors: soc el pobre de la família), l’Agència Catalana de Salut ha detectat la presència de microorganismes en la xarxa de subministrament d’aigua i els afectats “s’han contagiat entre ells per raons de convivència”. (Font: Diari Més).

El Grup Blasi també és propietari del càmping Sangulí i del Complex Esportiu Futbol Salou. Tors tres establiments es troben a tocar, i en aquestes darreres instal·lacions s’entrenen (els dies que hi ha lliures) els jugadors de la Unió Esportiva Salou.