dimecres, 8 de febrer del 2023

ChatGPT vaticina que Granados no tornarà a ser alcalde

 


Suposo que heu sentit parlar del ChatGPT (si no coneixeu aquest programa, pregunteu als vostres fills, que és el que utilitzen perquè els facin els deures mentre ells van col·locats tot el dia).

El programa té un poder descomunal. Li consultes el que sigui i, gràcies a la intel·ligència artificial, et dona la resposta després d’analitzar milions de variables a la seva immensa base de dades.

Doncs bé, s’acosten les municipals del 28 de maig i al Carrer del Mar li hem preguntat si creu que Pere Granados tornarà a ser alcalde de Salou.

La resposta ha estat concloent: “No”. ChatGPT considera que Granados és un polític acabat i que grinyola molt, i que la seva sortida del consistori, on es vol eternitzar, és l’única solució que tenen els salouencs per no caure a la fallida, ja que el d’Albox és un pèssim gestor municipal i un malbaratador que només anhela la seva projecció personal.

“Què passarà amb l’actual alcalde de Salou. Repetirà en el càrrec?”, li hem preguntat textualment.

I la resposta ha estat: “GPT”, que no és la signatura del robot, sinó les sigles que “Granados Pringarà Totalment”. El programa també s’ha estranyat pel llarg cesarisme de l’alcalde: “No entenc per què aquest home no és ja a la residència”. (Font: Tururut Viola News).