dijous, 9 de febrer del 2023

Klein demana la destitució de Daza per col·locar el seu amic taxista

 


L’anunci de l’actual regidor d’Urbanisme i Obra Pública, Enric Daza, de no formar part de la llista electoral del Nou Moviment Ciutadà (NMC) i donar-se de baixa del partit ja té resposta per part d’NMC. En un comunicat, la formació demana a Daza que retorni l’acta de regidor i deixi pas al quart membre de la llista electoral del 2019, en aquest cas Antonio Martínez, per formar part d’aquests tres mesos que queden de mandat. (Font: Revista Cambrils).

Antonio Martínez Martínez va néixer a Castilléjar (Granada). De molt petit va venir a viure a Cambrils on els seus pares van obrir el rar restaurant Martínez, al passeig de Francesc Macià del barri de l’Eixample Platja. Vicepresident de l’associació de Ràdio Taxi, també és agent de la propietat immobiliària.

En la llista electoral del 2019 va ocupar el quart lloc. Com que NMC només té tres regidors, ara és a ell a qui li toca entrar. Presideix NMC, un càrrec que abans tenia Daza.

Val a dir que Martínez és taxista de l’alcalde, Oliver Klein, líder d’NMC, un tracte de favor que va denunciar el portaveu de Junts, Lluís Abella, en el darrer ple.