divendres, 17 de febrer del 2023

Els globus xinesos abatuts pels EUA duien condons a Salou

 


Novetats importants pel que fa a l’abatiment de globus xinesos per part d’avions de combat dels Estats Units. Informacions d’última hora asseguren que els objectes interceptats no eren espies, contràriament al que es pensava, sinó que transportaven preservatius per a la campanya d’estiu de Salou ara que ja comença a fer bon temps.

Aquesta destrucció dels profilàctics podria provocar un desabastiment de la mercaderia a la capital de la Costa Daurada i importants pèrdues econòmiques en molts negocis turístics, que aprofiten la nombrosa presència d’estiuejants marxosos per vendre als seus establiments un producte molt demandat un cop tanquen bars i discoteques. I és que, com tothom sap, Salou viu del turisme familiar, el qual, gràcies a aquesta gent, queda ben apuntalat.

L’atac nord-americà també ha generat malestar al consistori de la ciutat, un altre gran consumidor de gomes i on l’esterilitat d’idees, tant per part dels responsables municipals com de la infecunda oposició, és una constant. (Font: Tururut Viola News).