dimarts, 7 de febrer del 2023

Froilà, entre els assistents a la festa major de Salou

 


L’Ajuntament de Salou va informar ahir amb orgull que al Cos Blanc de dissabte s’hi van llançar 25 tones de confeti i es va utilitzar una potència de llum de 550.000 watts, així com de 170.000 watts de so (ai, quan arribi la factura elèctrica!). (Font: Ajuntament de Salou).

Pel que fa al soroll, no cal que ho jurin, que era potent, bé que ho saben els veïns que han hagut d’aguantar sense dormir els concerts de l’envelat, ja que la música se sentia des de la platja.

El que no s’entén és que a les tres de la matinada, com si fos molt aviat, encara tinguin els tronets d’encetar un altre recital, com si no n’hi hagués prou amb l’anterior, impedint que la gent pugui descansar, tal com han denunciat nombrosos veïns a les xarxes socials.

És a dir, l’Ajuntament mateix, en lloc de protegir i vetllar per la salut dels seus ciutadans, el que fa és putejar-los amb l’excusa que és festa major i tot s’hi val, allargant la murga fins a hores prohibides.

A Vila-seca les actuacions musicals tenen lloc al poliesportiu que hi ha sortint en direcció a Salou, als afores, de manera que la força del soroll queda esmorteïda per la distància.

A Salou no. A Salou retronen les parets de casa i et toca aguantar perquè aquí els brètols són els que manen, i s’ho passen bé.