dimarts, 7 de febrer del 2023

Granados retira la publicitat a reusdigital.cat

 


L’Ajuntament de Salou, a instàncies de l’alcalde del municipi, Pere Granados, ha retirat la publicitat institucional que inseria a reusdigital.cat perquè aquest mitjà no reprodueix fil per randa les notes de premsa que els envien.

L’origen de la disputa rau en el fet que l’Ajuntament va informar (és un dir) que al Cos Blanc van assistir-hi “més de 40.000 persones” i reusdigital.cat va publicar que l’afluència va ser de “prop de 40.000 persones”.

Una manipulació de la notícia que, segons l’Ajuntament salouenc, només serveix per tergiversar els fets i perjudicar la imatge de la població, ja que es dona a entendre que el Cos Blanc va ser un fracàs.

“Jo sempre he defensat la llibertat d’expressió. Però això de reusdigital.cat és intolerable, atès que falseja una realitat que jo dono com certa. Es comença així i s’acaba com el Carrer del Mar”. 

Per tant, el millor per a tots és tancar l’aixeta directament; cal que cap mitjà oblidi com funciona la cosa. Ja li he dit al Ramon que no fa falta ni que els truqui; s’ha acabat la manduca per a aquesta gent”, ha assenyalat el d’Albox visiblement irritat per la impostura. (Font: Tururut Viola News).