dijous, 9 de febrer del 2023

Irregularitats en l’adjudicació del contracte de la brossa

 


El Cos Blanc va ser dissabte passat. Ni la pluja ni el vent no han pogut amb les 25 tones de confeti escampades als carrers, que segueixen ben presents en el nostre dia a dia. Potser l’Ajuntament espera la pròxima contracta del servei d’escombraries per retirar-lo.

No és només confeti el que va empastifar la via pública. També hi havia gots i llaunes del públic convidat a la disbauxa. Per sort, aquests sí que van ser retirats.

El de la immundícia als carrers és un mal endèmic del Salou de l’alcalde Pere Granados. Deu ser perquè juga brut. La setmana passada va convocar un ple per adjudicar a correcuita el nou servei de la recollida d’escombraries i la neteja dels carrers, i el concurs haurà d’esperar.

Bàsicament per por a possibles recursos que provoquin la nul·litat d’aquell ple, la urgència del qual no estava degudament motivada, tal com va advertir l’oposició.

“És nul tot allò que vam fer en aquell ple per una irregularitat que és imputable a l’alcalde”, ha explicat el portaveu de Ciutadans, Pere Lluís Huguet, que va ser qui va advertir que hi faltava un document que motivés la convocatòria del ple.

“La llei preveu que per convocar un ple extraordinari ho has de motivar degudament. No ho pots fer sense causa justificada, i ja vam dir que no hi havia gens de pressa per fer-ho”, afegeix. (Font: Diari de Tarragona).

A Salou, sempre a la babalà. Sense consens i hipotecant el municipi amb un contracte que costa 110 milions d’euros (IVA a banda).

Cal fer neteja a Salou. Començant per l’Ajuntament.