dimecres, 22 de febrer del 2023

L’alcalde de Cambrils s’autoproclama regidor d’Urbanisme

 


L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein (NMC), va anunciar dilluns passat que assumeix la regidoria d’Urbanisme, la qual estava en mans d’Enric Daza, la seva mà dreta i número dos de NMC fins fa 15 dies, quan Daza va dir que deixava el partit perquè té un nou projecte polític.

Klein va informar de la destitució de Daza just quan aquest era presentat com a alcaldable de Junts a les municipals del 28 de maig, cosa que esdevé un greu error de comunicació política per part de l’alcalde, ja que la seva notícia va quedar diluïda per la del nomenament de Daza. Patacada de campionat, per tant, del cap de gabinet de Klein, Josep Maria Bonet, un càrrec de confiança provinent del PSC que cobra 43.747,80 euros anuals de les arques municipals.

En conèixer la marxa de Daza, Klein havia demanat al seu regidor que tornés Urbanisme, però aquest es va fer l’orni.

Dilluns, quan els periodistes li van preguntar sobre això, Daza va contestar: “La meva resposta és la mateixa que la de la persona que van fer fora del PSC i no va tornar l’acta de regidor”, en al·lusió directa a Oliver Klein, que el van despatxar del PSC el 2010 i ell va seguir com si res.

Daza també va criticar que NMC no compleixi els seus estatuts. “S’emparen en un codi ètic que diu que un candidat no hi pot anar més de dues vegades. Primer han de ser exemplars i no és el cas”, va retreure, en una altra invectiva contra Klein, que es presenta per a alcalde per quart cop.

Amb tot, el nou líder de Junts ha avançat que no rebutja un pacte amb Klein després de les municipals: “No s’ha de descartar ningú”, va rematar, delectant-se amb el cabreig que deu portar el seu examic Klein.