diumenge, 5 de febrer del 2023

Les partides de comunicació i protocol es disparen a Cambrils

 


En el ple de divendres passat, a banda de les denúncies de tracte de favor a un amic taxista de l’alcalde, Oliver Klein, la portaveu d’ERC, Camí Mendoza, va carregar amb contundència contra l’increment de les despeses d’alcaldia. Especialment, en matèria de comunicació i protocol.

Segons va dir: “Vam demanar l’execució del pressupost en data de 31 de desembre i hem analitzat algunes àrees; avui ens centrarem en l’àrea d’Alcaldia. No ens ha agradat gens veure com algunes partides s’han incrementat notablement en relació amb el pressupost inicial. Per exemple, les partides de comunicació s’han incrementat en més d’un 15%, quan les partides ja no estaven pressupostades correctament”.

“Pel que fa a la difusió d’informació municipal que van dotar amb zero euros, en aquests moments està en 5.000 euros. En altres partides pròpies d’alcaldia, per exemple, inicialment es va pressupostar en 500 euros la de material protocol·lari i ara està en gairebé 4.000 euros, mentre que la partida reina quant a increment és la de representació i protocol, que és una superdespesa perquè estava dotada amb 20.000 euros i el dia d’avui s’han gastat 47.936 euros”.

“Senyor Klein, suposo que la campanya l’ha de fer des del partit i no des de l’Ajuntament. Demanem que se’ns faciliti el detall de les factures de les partides d’alcaldia”.

En referència a tot plegat, l’alcalde es va limitar a dir que no tindria cap inconvenient en donar-li tots els detalls de les factures. (Font: Revista Cambrils).

S’acosten eleccions i l’alcalde creu que és el moment ensabonar-se.