dissabte, 4 de febrer del 2023

Patricia de Miguel, cada cop més a prop del PP

 


Aquest febrer, Cambrils celebra el Mes de la Galera. L’objectiu de la festa és potenciar aquest crustaci com una de les ofertes gastronòmiques del municipi. El regidor i alcaldable del PP, David Chatelain, va visitar ahir la Confraria de Pescadors per deixar-se veure, ja que queda poc (sí, el temps passa volant) per a les municipals del 28 de maig. 

En una de les fotos (la de dalt) hi apareix mostrant bona sintonia amb la regidora Patricia de Miguel.

De Miguel és regidora no adscrita de l’Ajuntament de Cambrils. Va ser escollida per la llista de Cs a les eleccions locals del 2019, però el maig del 2021 va deixar el partit en considerar que els seus dirigents espanyols (Rivera, Arrimadas…) s’havien tornat massa tous (!).

Ara no té amb qui anar-hi. Els taronges no compten amb ella, és clar. A banda que Cs desapareixerà del mapa polític d’aquí a no res. A Cambrils i a tot arreu. Per tant, no té gaire on triar (Vox va a la seva bola) i el PP és la millor opció per ella. 

Per afinitat doctrinal (és un partit d’ultradreta), amb ella com a número el PP compleix els estàndards de la paritat, i, en tercer lloc, Chatelain tampoc ho té fàcil a l’hora de confeccionar la llista, ja que va ser designat alcaldable pel comitè provincial en contra del comitè local, que volia que l’alcaldable fos Daniel Queral.

És a dir, Chatelain ha de recompondre el partit sabent que no compta amb el suport del bàndol Queral, majoritari a la formació. I aquí és on encaixa molt bé De Miguel, si vol continuar salvant la seva anacrònica Espanya des de Cambrils.