dilluns, 27 de març del 2023

Camí: “Daza es va adormir amb les torres de l’avinguda de l’Esport”

 


La portaveu d'ERC, Camí Mendoza, ha responsabilitzat directament l’exregidor d’Urbanisme Enric Daza del retard de les obres de l’avinguda de l’Esport. Daza, que va ocupar la cartera d’Urbanisme amb la Camí d’alcaldessa i amb l’actual alcalde, Oliver Klein, després de la moció de censura, havia criticat el “discurs destructiu d’ERC, ara que és a l’oposició”. Però segons Mendoza, Daza no va complir amb la seva feina quan tocava i ara se’n paguen les conseqüències: que les obres no es poden acabar perquè Endesa encara no ha retirat unes torres elèctriques del mig del vial.

“Quan estàvem al govern jo insistia molt al regidor d’Urbanisme [Enric Daza, de NMC] que es fessin les gestions amb Endesa, que va al seu ritme, per fer subterrànies unes torres de llum. El regidor es va adormir i el que ara impedeix acabar l’obra és el cobriment de les torres, que es fa ara. I això que nosaltres vam aconseguir que la Generalitat fes la rotonda de la carretera de Montbrió, que s’havia de tenir abans d’acabar l’avinguda de l’Esport, a la qual encara li falten setmanes”.

Mendoza també carrega contra l’equip de l’alcalde Klein. “Ens diuen que [gràcies a la moció de censura] transformaran la ciutat perquè asseguraven que s’havia fet poca cosa, però encara avui no ens han explicat quin és el seu pla d’acció municipal i s’han limitat a continuar les obres que vam deixar aprovades i pressupostades, i que s’acabaran fent perquè estava previst, com és el cas de la reforma de la rambla Jaume I i l’avinguda de l’Esport”.

“La paràlisi la veig ara. Ells només han fet el que s’havien trobat començat. I aquest any s’ha aprovat el pressupost inicialment, però encara no s’ha aprovat definitivament. Mirem quants municipis de la nostra dimensió tenen el pressupost per aprovar”. (Font: El Punt Avui).