dilluns, 27 de març del 2023

Granados es garanteix el servei de paelles quatre anys més

 


L’actual regidora de Sanitat i Salut Pública, i també de Defensa i Protecció Animal, Beatriz Morer, és la número cinc de la llista del PSC a les municipals del 28 de maig. El seu balanç al capdavant dels dos departaments durant aquest mandat és gairebé inexistent, i la seva gestió durant la pandèmia va ser nul·la, malgrat els estralls que aquesta va causar al municipi.

Això sí, el seu moment estel·lar es va produir l’estiu passat, quan es va filtrar que havia estat multada per la Policia Local per aparcar el seu vehicle en una plaça per a discapacitats de la platja Llarga perquè li venia de gust menjar una paella en un xiringuito.

A sobre, per a més espectacle vergonyós, va intentar que l’agent que l’havia sancionat li tragués la multa per la seva condició de regidora.

Tot indica que el seu lloc a la candidatura de Sumem per Salou-PSC respon més a la seva condició de dona (la paritat) i a la seva obediència incondicional a l’alcalde, Pere Granados, que és qui remena les cireres, que al seu talent. Però així funciona la política.