dimecres, 22 de març del 2023

Els mitjans ignoren l’agenda gastronòmica de Salou

 


Dilluns passat, l’alcalde de Salou, Pere Granados, va muntar una gran festa a l’antiga fàbrica d’Estrella Damm de Barcelona per lloar l’excel·lència de la cuina salouenca i presentar, de passada, l’agenda gastronòmica de la ciutat (el Tasta Salou, el Sabor Salou, les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs, el Gastrotour…).

Granados va destacar que la cuina salouenca és “avantguardista” i presenta “identitat pròpia”, ja que “es caracteritza per la varietat, la innovació, la creativitat i la utilització de productes locals de proximitat i qualitat”, fent gala una vegada més del seu discurs tòpic i repetitiu. (Font: Ajuntament de Salou).

Sí, moltes meravelles gastronòmiques les de Salou, però del que parlava ahir la premsa de la capital era del Fòrum Gastronòmic de Girona, que va aplegar xefs i professionals del sector, com ara els germans Joan, Josep i Jordi Roca. (Font: La Vanguardia).

De la cuina de Salou només en parla la premsa subvencionada d’aquí. No els queda més remei, si volen tenir un plat a taula o, si més no, guanyar-se les garrofes.