dimecres, 22 de març del 2023

L’avinguda de l’Esport, una altra rambla de Cambrils

 


Les obres de l’avinguda de l’Esport estan força enllestides, però, ara un dels grans esculls és la retirada de les dues torres elèctriques que es troben al mig del traçat i estan impedint que es pugui acabar l’obra.

Aquesta retirada ha d’anar a càrrec de l’empresa Endesa que també s’ha de fer càrrec del soterrament de les línies elèctriques que passen per aquest tram.

Aquest endarreriment en els terminis ha propiciat les crítiques del grup municipal d’ERC, que lamenta “la mala gestió de l’actual govern paralitzant una avinguda de l’Esport que ha de ser un pol estratègic en la mobilitat de Cambrils i de connexió amb la zona esportiva, l’estació, l’avinguda de Charles Darwin i la nova rotonda de la carretera de Montbrió”.

ERC centra les crítiques en l’exregidor d’Urbanisme Enric Daza (ara alcaldable de Junts), la gestió del qual al consistori qualifiquen de “nefasta”, però també carrega contra tot el govern liderat per Oliver Klein.

L’avinguda havia d’estar acabada en tan sols tres/vuit mesos, i portem gairebé un any arrossegant les obres”. Afegeixen que l’eliminació de les torres d’alta tensió era “un fet absolutament previsible, perquè hi són des de sempre. Això també se suma a la mala execució en la planificació de les obres”. (Font: Revista Cambrils). 

Res, una altra obra eterna que no s’acaba mai. Com la rambla de Jaume I.