diumenge, 19 de març del 2023

Granados dirigirà l’oficina de la Junta d’Andalusia a Catalunya

 


El president de la Junta d’Andalusia, Juanma Moreno, ha inaugurat al passeig de Gràcia de Barcelona una delegació de la Junta a Catalunya.

Acompanyat d’Enric Millo, ara secretari general d’Acció Exterior del govern andalús (cadascú es busca les garrofes on pot, i per a això la política va molt bé), Moreno ha volgut remarcar que aquesta delegació no era pas una ambaixada. “Avui és un dia molt important. Es compleix una fita històrica. Feia molt de temps que anhelàvem d’obrir aquesta oficina, que s’anirà ampliant, reforçant i millorant els mesos vinents”, ha dit.

El president andalús ha parlat de vincles afectius, culturals, emocionals i econòmics i ha dit que una de les missions de la delegació era donar servei a la “comunitat andalusa” a Catalunya. (Font: Vilaweb).

Atenen a totes aquestes circumstàncies, tot apunta que el director de l’oficina serà l’alcalde de Salou, l’andalús Pere Granados, que darrerament no para de fer actes amb la Casa d’Andalusia de Tarragona, fins al punt que la seva presidenta formaria part de la seva llista electoral en les municipals del 28 de maig. Ele!