diumenge, 19 de març del 2023

L’alcalde de Salou deixa la Diputació “per coherència política”

 


L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha anunciat que renuncia al seu lloc a la Diputació de Tarragona, el qual va obtenir gràcies a Junts. La decisió l’ha pres després que dimarts passat el primer secretari dels socialistes catalans, Salvador Illa, i Granados oficialitzessin que aquest liderarà una coalició electoral de FUPS (o Sumem per Salou, que tot és el mateix) amb el PSC el pròxim 28 de maig, data de les eleccions municipals.

“La meva decisió ha estat molt meditada. La prenc per coherència política, perquè soc una persona honesta i compromesa. Ja que deixo Junts (bé, en realitat Junts em deixa a mi, de fet, ningú no em vol, tret dels matats del PSC), fora il·lògic i egoista continuar amb ells. I si decidís seguir amb el càrrec, seria per repartir entre els pobres els calerons que hi guanyo”, ha declarat el d’Albox.

Amb tot, la seva baixa laboral a la Diputació (si és que es pot considerar com a treballar el que hi fa) serà de curta durada, atès que la seva aliança amb el PSC el que busca és poder tornar a entrar a la corporació provincial el proper 28 de maig.

Cosa que no aconseguiria si es presentés en solitari amb FUPS, una formació local, ja que el que es comptabilitza per entrar a la Diputació són els resultats del partit judicial.

Per exemple, Esteve Ferran mai no va ser diputat provincial, malgrat arrasar en alguns comicis i treure molts més vots que Granados, quelcom que a aquest li cou molt.

[Avís als lectors que heu arribat fins aquí: que Granados deixa la Diputació (i el seu sou extra) no us ho creieu ni fumats.]