dijous, 30 de març del 2023

Granados diu que la té més grossa que el Segura

 


Divendres de la setmana passada, la ministra de Transports, Raquel Sánchez, va visitar Vila-seca i Reus, on va anunciar que les obres de la nova estació intermodal del Camp de Tarragona començaran el 2026.

La nova instal·lació ferroviària permetrà combinar diversos modes de transport, com ara l’alta velocitat i millorar les connexions amb l’aeroport, Rodalies i el TramCamp que promou la Generalitat.

Doncs bé, tres dies després, el dilluns 27 de març, l’alcalde de Salou, Pere Granados, es va portar a PortAventura al delegat del Govern a Tarragona, Santiago Castellà, i, per no ser menys, va anunciar que la nova estació de Salou, per la qual no passen trens, serà la millor del Camp de Tarragona. I que també serà intermodal i hi arribarà l’alta velocitat.

Amb un afegit més, ja que per rematar la seva megalomania va vaticinar que també hi podrien arribar trens xàrter. Amb aquesta mena espectacles, protagonitzats per un alcalde que ens va situar en via morta, no és estrany que la gent xali tant.