dimarts, 21 de març del 2023

Granados ja passa de Moreno

 


L’alcalde de Salou, Pere Granados, va presentar ahir a l’antiga fàbrica d’Estrella Damm de Barcelona el que ell anomena amb pompa l’agenda gastronòmica del municipi. L’acte va comptar amb la presència de la xef Carme Ruscalleda, de la directora general de Turisme, Marta Domènech (que sempre respon al xiulet del d’Albox), i d’altra gent que no escau. 

Dic que tant se val perquè a qui de Salou li importa, per exemple, que hi anés José Antonio Vidal, per esmentar un dels convidats?

Evidentment, a la nota l’Ajuntament no informa de quant ens va costar la festa. Perquè la Ruscalleda no hi va anar de franc. O sí? Tampoc no s’entén gaire que es faci la presentació a Barcelona quan qui se’n farà ressò són els mitjans habituals (i subvencionats) de Granados. 

Ens trobem, doncs, davant d’un nou malbaratament de diners públic en benefici de la figura excelsa de l’alcalde.

El que sí que m’ha cridat l’atenció és que a la nota no es faci cap menció del Yeray Moreno. També costa veure’l a les fotos, igual que a la regidora de Paelles (d’altra banda, què coi hi feien, allà?).

Sorprèn perquè fins a la setmana passada Granados, al Yeray, se’l rifava. Però des que dimarts de la setmana passada va tancar el tracte de la coalició electoral amb el primer secretari del PSC, Salvador Illa, per a què el necessita ara?, ja que el Yeray anirà ara a la candidatura de Granados (Sumem per Salou) i farà tot el que l’alcalde li mani. I sense dir ni piu! 

Això sí, de tant en tant, el traurà a passejar.