dimarts, 21 de març del 2023

La foto que mai no publicarà Cambrils en Positiu

 


Són habituals les pàgines de participació ciutadana a Facebook on els seus membres acostumen a expressar la seva preocupació sobre el futur existencial de gossos i gats i on es publiquen, entre altres, crides desesperades a la població perquè a algú se li ha escapat el periquito. 

A banda d’aquesta inquietud social envers els animals de companyia, aquestes pàgines  publiquen sovint fotos de comportaments incívics, amb comentaris d’allò més indignants. 

Per exemple, brossa fora dels contenidors, papereres on ja no cap un paper més, manca de manteniment de la ciutat, cotxes mal aparcats, etc., acompanyades de queixes per la passivitat de les autoritats municipals 

Una d’aquestes pàgines és Cambrils en Positiu. Contràriament al que pugui semblar, no és de Louis van Gaal (us en recordeu), sinó d’Enrique Arce, número tres de la llista del PSC a les municipals del 28 de maig. 

I el cotxe mal aparcat de la foto de dalt és seu. Si això succeeix ara, què passarà quan sigui regidor. Perquè segur que entra a l’Ajuntament. 

Per cert, Arce és el més llarg a la foto de sota. Em pregunto com s’ho deu manegar per entrar en aquesta llauna de sardines.