dilluns, 10 d’abril del 2023

A Salou, els regidors de Junts no són de Junts

 


L’any 2019, Pere Granados va aconseguir l’alcaldia de Salou amb la candidatura Sumem per Salou-Junts. Aquest apèndix de Junts no era pas intranscendent, ja que li garantia a l’alcalde entrar i cobrar de la Diputació. A canvi d’anar amb Junts, Granados només havia d’incloure algun regidor postconvergent. 

Els escollits van ser Marc Montagut i Hèctor Máiquez. Però cap dels dos no és de Junts. Montagut, primer tinent d’alcalde, ha renegat de la formació de Puigdemont i es presenta ara com a alcaldable d’amb Ara Pacte Local, una versió del PDECat. 

I Máiquez, que Granados va col·locar com a president del PDECat quan els militants d’aquesta formació se’n van anar a Junts, passa olímpicament de l’independentisme i ara és de FUPS, el partit unionista de l’alcalde.

Després d’haver espremut políticament Junts, ara el d’Albox intenta fer el mateix amb el PSC, partit que també necessita per entrar i cobrar de la Diputació. D’aquí que la seva candidatura per al 28 de maig es digui Sumem per Salou-PSC. Un apèndix que no és pas de pa sucat amb oli, ja que li permetrà (si tot li surt bé, que ja ho veurem) entrar i cobrar de la Diputació.

En tot això no hi ha ideologia, només ànsia de poder, perpetuar-se i no patir mai pels diners, perquè gràcies a la política es cobra puntualment i molt bé a final de mes. I a sobre, en el cas de Granados, ets com un sultà i fots el que vols.