dilluns, 10 d’abril del 2023

Cambrils instal·la jardineres per frenar el top manta

 


Els venedors del top manta que cada any s’instal·len al passeig de Cambrils, just en límit amb el terme municipal de Salou, han tornat amb l’arribada dels turistes a la Costa Daurada per Setmana Santa. Enguany, però, les parades s’han reduït, després que l’Ajuntament hagi instal·lat unes grans jardineres, a banda dels blocs de formigó –coneguts com a New Jersey–, que ja va col·locar en el mateix espai el setembre passat.

Les noves jardineres no han dissuadit els venedors del top manta: lluny de marxar de l’espai, el que han fet és adaptar les seves paradetes. El cert és, però, que la zona de pas dels vianants s’ha reduït, ja que les jardineres i els blocs de formigó suposen un nou obstacle per als turistes o veïns que hi transiten i que, a més, han de respectar el carril bici.

Segons fonts de l’Ajuntament, la instal·lació de jardineres és la segona fase del pla experimental que es va començar a aplicar a finals de la temporada passada amb la col·locació dels New Jersey. Reconeixen que continuen havent-hi venedors i compradors, però se’ls ha dificultat la seva activitat. (Font: Diari Més).