dissabte, 29 d’abril del 2023

Abella i Daza se les tornen a tenir

 


L’actual portaveu del grup municipal de Junts a l’Ajuntament de Cambrils, Josep Lluís Abella, i el candidat a l’alcaldia del mateix partit a les eleccions del pròxim mes de maig, Enric Daza, han protagonitzat una de les picabaralles dialèctiques més sonades de la precampanya cambrilenca.

L’ambient polític ha pujat de to després que Abella hagi carregat contra la designació de Daza com a alcaldable, “un dels instigadors de la moció de censura que va deixar al nostre partit fora del govern de Cambrils” el setembre del 2021. “No ho entenc”, ha assegurat. Per afegir tot seguit: “El senyor Daza fa de la mentida la seva forma d’actuar i espero que no sigui alcalde del nostre municipi”.

Abella també ha atacat l’executiva local de Junts, assegurant que no es convocava als regidors electes a les reunions del partit. També s’ha preguntat què ha passat amb la cap de l’executiva local, Lluïsa Gené, que ha deixat el seu càrrec poques setmanes després de proclamar Enric Daza com a candidat de Junts.

Per la seva banda, Enric Daza, que va deixar Nou moviment Ciutadà (el partit de l’alcalde, Oliver Klein, del qual era número dos per liderar Junts) ha lamentat que “un regidor que podria haver fet balanç dels seus 12 anys de servei públic es dediqui a parlar malament i a malbaratar el seu temps dient mentides sobre unes persones concretes”. (Font: Canal Reus TV).

Una rèplica, sense dubte, pobre en arguments i que només referma l’opacitat.