dimecres, 12 d’abril del 2023

Abella marxa dolgut destapant tota la merda que hi ha a Junts

 


Josep Lluís Abella Hortoneda és el portaveu del grup municipal de Junts a l’Ajuntament de Cambrils. És regidor des del 2011, on ha estat responsable d’Esport i Festes, Hisenda i Cadastre. El setembre del 2021 va ser apartat del govern municipal arran de la moció de censura presentada pel seu soci de govern Oliver Klein (NMC), ui que va enviar Junts i ERC a l’oposició.

A les eleccions del 28 de maig no repetirà. El nou alcaldable de la formació és Enric Daza, exmilitant d’NMC que s’ha desmarcat de Klein. Deixa Junts amb regust agredolç, perquè li agrada la política i durant aquest any i mig que ha estat a l’oposició ha sabut plantar cara a Klein, destapant-li no poques vergonyes. Se’n va, això sí, sense deixar canya dreta.

“He decidit no presentar-me a la reelecció perquè, en un partit polític on Cambrils i la seva població no són prioritaris [es referix a Junts], ni són el principal objectiu, a mi no m’hi trobaran”, diu.

—Li dol veure que l’alcaldable sigui Enric Daza?

—Vostè veuria bé que una persona falsa i traïdora que fa de la mentida la seva manera de fer fos alcaldable del poble que estimes? Jo no. El que més em dol com a militant de Junts, cosa que ell no ho és, és que una persona que ha estat instigador de la moció de censura, juntament amb l’alcalde Klein, mestre i alumne avantatjat que ens van fer fora del govern sense motius, ara el trien per encapçalar el partit. Això demostra una desesperació total a l’hora de buscar un cap de llista, i s’està demostrant amb la marxa de militants del partit.

—La presidenta de la formació local diu que Daza no els va fer fora del govern, sinó que es va trencar la coalició.

—D’alguna manera han de justificar el que és injustificable. Ella sap que això no és cert. De totes maneres ja no és la presidenta, em consta que ha abandonat el vaixell per la porta del darrere. Potser s'hauria d’esbrinar què ha passat. Com és que hi ha tant silenci sobre aquest fet? Potser expresidenta i alcaldable han xocat? Quan et trobes dues personalitats tan prepotents és fàcil que tot salti pels aires. (Font: Revista Cambrils).

Continuarà.