dijous, 20 d’abril del 2023

Casum la mar, a Tarragona no coneixen la dona del Montagut

 


Ahir es va presentar la candidatura d’Ara Pacte Local Tarragona, una formació amb el suport del PDECat i Ara Catalunya, però que es presenta com “absolutament municipalista i allunyada d’interessos de partit”.

Al capdavant de la llista es troba Mar Giné, una dona políticament desconeguda i sense perfil polític clar però especialitzada en la gestió municipal, segons explica Ràdio Ciutat Tarragona.

La Mar sí que és coneguda, en canvi, a Salou, ja que és la dona o parella de Marc Montagut, alcaldable per la mateixa formació que ella però a Salou. [Qui no conegui Marc Montagut millor que se’n vagi a viure a Tarragona].

Va ser contractada per l’Ajuntament d’advocada després que amb el seu vot trànsfuga el Marc permetés que Pere Granados fos escollit alcalde el 2009, gràcies a una moció de censura que va apartar el PSC de l’alcaldia.

Un PSC que des del 2015 és soci de govern de Granados i que ara, en un rampell de bogeria que els costarà molt car, l’ha escollit alcaldable, sense imaginar-se l’hòstia que es fotran el 28 de maig.