dijous, 6 d’abril del 2023

ERC elabora un llistat d’aberracions de la nova rambla

 


Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) de Cambrils assegura que la rambla de Jaume I ha estat mal planificada a l’hora de decidir com i per on han de circular els vehicles. Un disseny deficient que “se suma a la mala resolució per a la càrrega i descàrrega de transportistes”.

Segons ERC, mentre la rambla s’estalvia furgonetes i camions, els carrers adjacents reben tot aquest volum de cotxes que “hauria d’estar més ben pensat, repartit i equilibrat”.

Lamenta també que la reubicació dels contenidors de residus ha estat mal projectada. “No té cap sentit a primera línia de mar. En primer lloc, pel greuge cap als veïns que hauran de caminar una bona estona fins a trobar uns contenidors; en segon lloc, pel deteriorament de la imatge del que és la postal marítima de Cambrils”.

Els republicans afegeixen que hi ha més bunyols, ja que s’han substituït rajoles “per pegats de formigó després de fer les pertinents connexions d’electricitat i aigua, o, per exemple, podem observar que només hi ha papereres a un cantó de la rambla”.

ERC assegura que l’equip de govern de Cambrils era “conscient en tot moment que ho estaven fent malament. Tot i això, han continuat endavant amb les gestions i decisions errònies i improvisades. Unes decisions també econòmiques: hi ha sobrecostos, s’ha volgut accelerar el calendari d’obres de mala manera i sense planificació. No es va seguir la Llei de Contractes i van adjudicar les obres dels darrers mesos ha dit. I tot plegat ha costat a la gent de Cambrils més d’un milió d’euros”. (Font: Ràdio Cambrils).