dissabte, 15 d’abril del 2023

Granados cada vegada s’assembla més a Rajoy

 


Ahir va ser un dia gloriós per al candidat de Sumem per Salou-PSC. Envoltat dels seus incondicionals, el d’Albox va presentar al TAS la seva llista electoral per a les eleccions municipals del 28 de maig. Ho va fer al més pur estil Mariano Rajoy en una sala abarrotada de públic desplaçat des dels racons més diversos del planeta.

Suposo, perquè només així s’entén que el Pere Granados donés la benvinguda als seus adeptes en francès, anglès, alemany, italià, espanyol i català, deixant ben clar per què presideix el Patronat de Turisme, un càrrec que ell mateix es va atorgar.

Dic que el discurs de Granados va ser al més pur estil Mariano Rajoy per les pífies que el van acompanyar. Per exemple, amb incomprensibles pauses en la lectura del text amb les quals esperava aplaudiments que no arribaven atès que el públic no sabia que havia d’aplaudir.

Fins que algú arrencava a picar de mans i la resta, com xaiets, el seguien, tal com podeu comprovar punxant a la imatge de sota.

En fi, una confirmació més que Granados, com a polític (i com Rajoy), està més que acabat. Per molt que porti al TAS autocars plens de fans. (Fin de la cita).