dimarts, 11 d’abril del 2023

Per a ‘raves’, les que es fan a Salou

 


Els participants de la rave que va començar en uns terrenys de Cervià de Ter (Gironès) dijous a la nit, la van donar per acabada ahir dilluns, després de quatre dies i quatre nits de festa i soroll, que no han deixat descansar els veïns.

A primera hora del matí, es va desmuntar l’escenari i els assistents van començar a abandonar la zona, sense que els hagin hagut de desallotjar per la força.

Els pocs que hi quedaven, mig centenar, recollien les escombraries i les tendes de campanya on han estat dormint aquests dies.

Alguns dels alcaldes de la zona se senten impotents i es reuniran per estudiar què poden fer en el futur per impedir que trobades com aquesta no es repeteixin. (Font: TV3).

A veure, Salou pateix aquest problema de festa i soroll de manera contínua cada vegada que arriba el ramat turístic. I si no, que els ho preguntin als residents a l’avinguda de Carles Buïgas i carrers adjacents o als que tenen l’infortuni de viure sota els bars, amb la musiqueta afegida de taules i cadires arrossegades de matinada.

I per si no n’hi hagués prou, també poden dir la seva els veïns que a l’hivern han de suportar la turbulenta música del Cos Blanc o de l’envelat, amb concerts que duren fins a altes hores de la matinada gràcies al beneplàcit de l’Ajuntament.