dimarts, 11 d’abril del 2023

L’alcalde desapareix quan més turisme hi ha a Salou

 


El sector turístic de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre tanca la primera Setmana Santa després de la pandèmia havent complert i, en molts casos, superat les expectatives inicials de recuperació de l’activitat.

Segons la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona (FEHT), l’ocupació s’ha situat en un 85%, amb establiments que han hagut de penjar el cartell de complet entre dijous passat i ahir dilluns.

A banda de l’habitual turisme familiar, els nombrosos esdeveniments esportius organitzats han permès assolir aquestes xifres. A les Terres de l'Ebre, els allotjaments rurals han vist també com la previsió inicial del 80% s’ha elevat fins a un 90%, però únicament durant l’últim tram d’aquest període festiu.

“Hem recuperat ocupacions del 2019 i, fins i tot, les hem superat. Hem tingut una Setmana Santa amb ocupacions molt altes. Estimàvem un 80% i, segurament, arribarem a un 85% d’ocupacions mitjanes”, ha assegurat la presidenta de la FEHT, Berta Cabré.

Especialment important ha estat el nivell d’activitat durant la segona part d’aquesta Setmana Santa, la que majors nivells d’ocupació registra tradicionalment i amb allotjaments que han hagut de penjar el cartell de complet. (Font: ACN).

En canvi, a qui no se li ha vist el pèl des de dissabte és a l’alcalde de Salou, Pere Granados, autoproclamat president del Patronat Municipal de Turisme. Potser és que després de tanta feina intensa com la que porta a terme, necessitava unes merescudes vacances.