dissabte, 22 d’abril del 2023

Quan la política és per descollonar-se

 


Cal reconèixer que són els més sincers, perquè no amaguen el que senten, i els qui millor saben on van. O de què va el negoci. USAP, la incomprensible aliança electoral entre Unidos Salou Costa Dorada (el partit dels llatins, perquè ens entenguem) i Acció Plural (promogut per l’exregidor Antoni Pinyol), ha obert una seu al carrer Barcelona, on anys enrere hi havia la gestoria Fontboté.

No és sorprenent que els caps visibles d’ambdues formacions es petin de riure, tal com es veu a la foto de dalt. La política permet que no existeixis durant quatre anys i que quan s’acosten les municipals muntis un partit i, amb una mica de sort, entris a l’Ajuntament. I a viure, si et garanteixen un lloc a l’equip de govern a canvi del teu vot!

D’això, qui en sap molt és l’alcalde, Pere Granados, regidor des de 1995, alcalde des del 2009 i candidat de Sumem per Salou-PSC aquesta vegada; no hi ha manera que se’n cansi, que foti el camp. Per ell és normal: promets, no compleixes, fots el que et rota i, a sobre, vius de puta mare a costelles dels altres in saecula saeculorum. Es pot demanar més?

Visca la política!