diumenge, 21 de maig del 2023

Daza vol crear 100 habitatges per a la gent jove

 


Junts vol donar resposta urgent a les necessitats d’habitatge de la gent jove de Cambrils que busquen emancipar-se i accedir a la seva primera llar. Per aquest motiu, proposa la construcció d’un centenar d’habitatges al llarg d’aquest proper mandat que respondrà a la forta demanda existent, donant als joves més oportunitats de quedar-se al municipi i no marxar fora.

Junts recorda que l’Ajuntament té prou parcel·les per assolir el compliment d’aquesta proposta i posa com a exemple la ubicada al carrer Anoia, que té el seu projecte redactat i contempla fins a cinquanta habitatges.

L’alcaldable de junts, Enric Daza, que és exregidor d’Urbanisme, entén que la gestió i lloguer de tots aquests immobles que es construirien poden ser gestionats des de l’Oficina Local de l’Habitatge o ser atorgada a les empreses que es presentessin al concurs públic.

Les seves propostes al voltant de l’habitatge inclouen també destinar les parcel·les a la gent gran en format de cohabitatge. (Font: Ràdio Cambrils).

Parlen d’habitatge, però en eleccions, en el que pensen de debò és en la casa consistorial.