dijous, 4 de maig del 2023

Granados: “Salou és una ciutat segura gràcies al turisme familiar”

 


L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assegurat avui que la nostra ciutat és una destinació segura gràcies al turisme tan familiar que ens visita.

Granados ha fet aquesta declaració durant una reunió de la junta local de seguretat convocada amb caràcter extraordinari després que ahir a la nit una banda de criminals va assassinar dos criminals més en un revenja per qüestions de drogues.

En l’anterior junta local de seguretat, que va tenir lloc el mes de març, el d’Albox ja va insistir que “Salou és una ciutat segura” (és el que sempre diu en cada junta local de seguretat), sense aportar cap xifra que sustentés tan agosarada afirmació.

Una anàlisi que no quadra amb el balanç de la criminalitat del Ministeri de l’Interior, que, recollint dades de tots els cossos policials, revela que els delictes han crescut el darrer any a la capital de la Costa Daurada un 34,5%, especialment els homicidis.

“El d’aquesta nit és un episodi aïllat”, només li ha faltat afegir a l’alcalde, oblidant que l’any passat hi va haver un altre tiroteig al carrer Saragossa, que es va saldar amb un mort en un altre cas de tràfic de drogues. 

O la detenció a la cultural zona de Carles Buïgas d’un capo de la banda dels trinitaris, una organització llatinoamericana amb ramificacions amb el narcotràfic, el tràfic d’armes, el segrest, els robatoris, la prostitució… El detingut pretenia matar un membre rival, també per assumptes de drogues. (Font: Tururut Viola News).

Bé, quan dic Tururut Viola News només em refereixo el primer paràgraf. La resta és tan cert com que avui a Granados i la seva banda no el veureu gaire fent-se fotos pel carrer. I molt menys al Cap Salou, on, per cert, l’estimen molt.