dijous, 4 de maig del 2023

La Fira Nàutica de Cambrils perd un terç de participants

 


La Fira Marítima de la Costa Daurada arriba enguany a la seva 14a edició més especialitzada, però amb menys expositors que a la de l’any passat. La inauguració tindrà lloc avui a les 17 hores davant de les Escales Reials de Cambrils i s’allargarà fins al diumenge.

Hi haurà 40 expositors nacionals i internacionals en un espai de 18.000 metres quadrats destinats al món de la nàutica, la divulgació, l’esport, l’oci i la gastronomia. Segons el regidor de Promoció Econòmica, Juan Carlos Romera, aquesta davallada en el nombre de participants obeeix al fet que hi ha menys estands de mercats artesans i més dedicats exclusivament a la nàutica, per tal d’especialitzar més l’esdeveniment. “S'espera superar els 20.000 visitants que van acudir-hi l’any passat”, ha explicat Romera, qui ha afegit que “la nàutica és un sector en creixement que genera PIB, llocs de treball i valor afegit”.

Per la seva banda, l’alcalde Oliver Klein, sempre tan grandiloqüent, ha assegurat que “ningú al territori és capaç d’organitzar una Fira Marítima com Cambrils”. (Font: Revista Cambrils).

Són collonuts. A l’edició de l’any passat hi va haver 61 empreses participants, xifra que es va considerar un èxit, fins al punt que esperaven que enguany n’hi haguera encara més.

Però resulta que ha passat al contrari, i també és un èxit, segons ells. N’hi ha prou que diguis que si en venen menys és perquè la fira està més especialitzada perquè el triomfalisme no decaigui!