divendres, 5 de maig del 2023

La CUP denuncia l’alcalde de Salou davant de la Junta Electoral

 


La CUP, mitjançant l’entitat cultural Foc Nou de Salou, ha denunciat l’alcalde Pere Granados davant la Junta Electoral de Zona per utilitzar les xarxes socials de l’Ajuntament amb finalitats propagandístiques.

La denúncia explica que Granados fa un ús il·lícit dels mitjans del consistori de Facebook o Twitter i que aquestes publicacions tenen finalitats “clarament electorals” davant les eleccions del 28-M, cosa que està prohibit per la llei.

A tall d’exemple, assenyala que a les fotos de l’alcalde hi apareixen integrants de la seva candidatura, Sumem per Salou-PSC, malgrat que no tenen “cap càrrec” a l’Ajuntament.

En concret, hi aporten fotografies d’un acte celebrat el 29 d’abril passat a la plaça de la Pau i subratllen que no és la primera vegada que Granados actua d’aquesta manera, “intentant colar a primera fila membres de la seva llista”.

Assenyalen així mateix que es tracta d’una “conducta reiterada” per part de l’alcalde i recorden que en les anteriors municipals la Junta Electoral de Zona ja va haver d’advertir Granados sobre l’ús partidista que efectuava de les xarxes socials municipals.

Sort que per fi apareix algú per intentar parar els peus i el seu joc brut al d’Albox, perquè la resta de partits, com si no hi fossin.