dimecres, 3 de maig del 2023

Oliver Klein: “Donem-li confiança a allò que funciona”

 


El Nou Moviment Ciutadà (NMC) ha presentat la seva llista de cara a les eleccions municipals del 28 de maig. L’acte, que va tenir com eix principal el discurs de l’actual alcalde de Cambrils i candidat per l’NMC, Oliver Klein, va tenir un aire reivindicatiu: “Mai en tan poc temps s’ha fet tant”, deia Klein, confirmant així que la humilitat és l’ordre natural de les coses en el seu cas.

El candidat va presentar l’eslògan de la campanya: Cambrils, bona feina i bona gent, i també va recalcar que el seu partit no rep directrius ni des de Madrid ni des de Barcelona.

[“Ni de ningú, ni tan sols dels meus votants”, només li va faltar afegir, ja que després es passa el programa electoral pel forro dels collons, tal com es va evidenciar amb el que va prometre amb l’antiga estació.]

En el seu discurs, Klein va remarcar el treball que s’ha fet en els tres grans projectes del seu breu mandat: “Hem capgirat el municipi amb l’obra de la rambla. Volem fer la ciutat esportiva més gran del sud de Catalunya al voltant de l’avinguda de l’Esport. Hem d’unir la vila i el port des de la zona de l’antiga estació”, va sentenciar amb tota la barra del món.

El líder del NMC també va destacar en quins aspectes podria millorar el municipi. “Hem de tenir els carrers més nets, hem de posar més policia als barris i hem de millorar el mobiliari i la il·luminació. Tot això es pot fer”, una feina que deixarà pendent pel seu successor, ja que res de tot això ha fet durant el seu mandat.

Al final del discurs, Klein va demanar “confiança” en un projecte que “s’ha demostrat que funciona”, i va demanar disculpes per si “alguna vegada” no han sigut prou àgils. (Font: Revista Cambrils).

Només alguna vegada, Oliver?