dimecres, 3 de maig del 2023

Us agradaria viure amb un bloc de pisos davant els morros?

 


Els veïns del barri de la Salut (els més perjudicats pel projecte d’Eix Cívic que promou l’alcalde de Salou, Pere Granados) han explicat de manera gràfica l’impacte arquitectònic que tindrà la gran avinguda de Granados en l’antic traçat ferroviari, i dels problemes que patiran si el d’Albox surti reelegit alcalde i tira endavant el seu projecte, que es nega a negociar amb els veïns.

Per això, i aprofitant que Adif ha començat a desmantellar la via del tren, expliquen:

“Aquestes piles de travesses marquen justament els límit dels edificis que volen construir. Només heu d’imaginar que tinguin 20 metres d’alçada i podreu visualitzar l’impacte que produirien”.

Qui també ha dit la seva sobre aquest atemptat urbanístic és Unidos Salou Costa Dorada (USAP): “L’actual govern local està projectant blocs d’apartaments a les vies del tren que en alguns punts quedaran a menys de sis metres dels blocs actuals?”.

USAP denuncia també la dilapidació de diners públics amb la futura obra, ja que Granados porta gastats mig milió d’euros en estudis d’arquitectes amb l'objectiu d’aixecar a la zona 350 pisos i 500 places d’aparcament.

“I després van dient que volen un Salou verd i sostenible”.

Per evitar aquesta bogeria, i en vista de la intolerància del prepotent alcalde, només hi ha un camí: el pròxim 28 de maig hem de treure Granados de l’Ajuntament.