diumenge, 21 de maig del 2023

Sumem per Salou signa un acord de col·laboració amb l’ONCE

 


Sumem per Salou, la candidatura política liderada per l’alcalde Pere Granados, ha subscrit un acord de col·laboració amb l’ONCE. L’objectiu del conveni és que l’ONCE l’ajudi a aconseguir els onze regidors que Granados necessita per obtenir la majoria absoluta a l’Ajuntament.

El repte no és fàcil per al d’Albox. Bàsicament perquè, després de tants anys de cesarisme i autocràcia (és alcalde des del 2009) cal estar molt cec per tornar-lo a votar.

És més que probable que Sumem guanyi les eleccions, perquè els altres partits tampoc no fan res per contrarestar la seva campanya (on és ERC?, on és Junts?, on és la resta de formacions?), fonamentada en el populisme i el clientelisme. Per això serà interessant observar quins altres partits o regidors es vendran a la seva causa perquè pugui sumar fins a la majoria absoluta.



Per aconseguir aquest corrupte suport Granados utilitzarà les seves males arts de sempre, en les quals és un mestre consumat: enfrontar els altres partits perquè es barallin entre ells per després treure ell el talonari de la pau.

L’altra possibilitat és que Granados repeteixi i governi en minoria. És l’escenari que menys li agrada, perquè dependria sempre dels altres per tirar endavant els grans projectes (Eix Cívic, per exemple). Tot i que sempre li quedarà el consol de ser alcalde per continuar presumint. Què és el que millor o únic sap fer, a banda d’enfonsar cada vegada més Salou.

A dalt de tot, Granados ahir a la plaça de Sant Jordi, i dos cartells de la campanya de Sumem amb l’ONCE.