divendres, 30 de juny del 2023

ERC cau en l’estafa de Brad Pitt

 


Algú que es feia passar per l’actor Brad Pitt hauria estafat més de 170.000 euros a una dona de Granada després de fer-li creure que tenien una relació sentimental.

La dona, de mitjana edat, es va introduir en un grup de Facebook de club de fans de l’actor l’any 2022. Després de moure alguns fils, la dona va aconseguir el suposat contacte de l’actor, amb qui va estar parlant durant un temps.

Durant més d’un any, la persona que es feia passar per Brad Pitt es va guanyar la seva confiança de tal manera que la dona va arribar a pensar que tenien una relació de parella. L’estafador li enviava fotografies acudint a les catifes vermelles per estrenes i inclús algun fotomuntatge amb missatges dedicats a la dona.

La promesa d’aquest usuari era que es trobarien a Espanya per gravar una pel·lícula junts, però per fer-ho necessitava la seva ajuda econòmica. En aquest moment, va aprofitar per demanar-li diferents quantitats de diners per finançar totes aquestes despeses.

Amb l’esperança que algun dia poguessin complir aquesta trobada, la dona va fer diverses transferències, però a l’hora de la veritat, el suposat actor ni venia a Espanya, ni gravava una pel·lícula amb ella. Això va aixecar les sospites de la dona, que va començar a creure que podria estar sent víctima d’una estafa i va decidir emprendre accions legals.

Ara ha presentat una denúncia judicial per possible delicte d’estafa, usurpació d’identitat i blanqueig de capitals, i es troba en tramitació judicial. (Font: TV3).

Bah! Això no és res comparat amb l’estafa d’ERC de Salou als seus votants. Va prometre el canvi davant de Granados i en l’últim ple municipal, el dimecres passat, van votar a tot que sí. Inclosos els càrrecs de confiança que han de glorificar el d’Albox (i que els republicans tant criticaven en el passat) i que ara els semblen collonuts.