dimarts, 27 de juny del 2023

Esquerra fa cua per entrar al govern de Granados

 


PortAventura World ha començat a implementar el projecte InQ, que té com a objectiu millorar l’experiència dels visitants mentre esperen per pujar a les atraccions. Amb això es pretén que els temps d’espera siguin divertits i interactius, oferint jocs digitals específics per a aquest moment.

La primera prova s’ha iniciat aquest mes a l’atracció Furius Baco, a l’àrea de la Mediterrània. Mitjançant unes pantalles situades a les zones on es fa cua, els usuaris poden participar en una partida multijugador del popular Pictionary. (Font: Diari de Tarragona).

A veure, PortAventura fa un gran negoci amb l’overbooking. És a dir, venent més entrades de l’aforament que hi ha. Això genera les inevitables i interminables cues de gent. Perquè aquesta penya no s’encabriti, com ha passat altres vegades, el parc ha buscat la manera de distreure’ls. D’amansir-los. Així eviten que es queixin a les xarxes socials, amb el consegüent descrèdit de PortAventura, que passa per ser una empresa seriosa.

És com amb ERC. Posen a parir l’alcalde Pere Granados dient que és l’enemic públic número u de Salou i després resulta que són els que estan buscant l’excusa perfecta per pactar-hi.

Una estafa, vaja, si es confirma allò que tothom diu.