divendres, 16 de juny del 2023

Granados i la resta de regidors van amagar dades de la covid

 


Al ple del passat 31 de maig, el darrer de l’actual mandat (conegut també com el ple de la llagrimeta), el regidor de Cs Pere Lluís Huguet va donar les gràcies als seus ja excompanys de l’Ajuntament pels moments viscuts durant aquesta etapa al consistori.

Durant la seva intervenció, Huguet va fer un especial esment de la regidora Julia Gómez (FUPS), a qui li va agrair “els whatsapps que ens enviava dient-nos els casos que s’estaven produint de la covid; gràcies per aquella informació perquè anàvem seguit l’evolució del coronavirus amb els teus whatsapps”.

Quin desvergonyiment el dels regidors: mentre l’Ajuntament, i molt especialment l’alcalde, Pere Granados, es negava a informar de l’evolució de la pandèmia al municipi, que es va cobrar més de mig centenar de morts fins que la Generalitat també va deixar d’informar-ne, ells estaven al corrent de tot el que passava. I al detall.

Això vol dir que ens van enganyar com imbècils, ja que mentre ells estaven al dia de la situació sanitària, a nosaltres ens van abandonar a la nostra sort. Dit d’una altra manera: es van comportar com uns autèntics canalles.

Moltes gràcies a tots pel vostre servei al poble. La putada és que a alguns encara els haurem d’aguantar quatre anys més!