dijous, 29 de juny del 2023

Granados intenta fer desaparèixer Vox

 


Un cop acabat el ple d’ahir (que l’alcalde, Pere Granados, va convocar sense avisar), l’Ajuntament de Salou va difondre una nota de premsa que pretenia resumir els punts aprovats durant la sessió.

Són notes en què l’objectivitat és inexistent i on el protagonisme l’acapara el d'Albox. Aquesta vegada Granados es va superar a si mateix i hi va excloure els qui no voten com ell, sobretot Vox.

Per exemple, en referir-se a la moció d’alcaldia que nomena els representants del consistori en diversos organismes, la nota diu que la moció va ser aprovada amb “tretze vots favorables (Sumem per Salou-PSC, ERC i USAP), cinc abstencions i dos vots en contra”. Les cinc abstencions van ser de Vox i el PP i els vots en contra de Sempre Salou, però no es diu.

En l’apartat dels nous càrrecs de confiança hi va haver “tretze vots a favor (Sumem per Salou-PSC, ERC i USAP), cinc en contra i dues abstencions”. Els vots en contra van ser de Vox i PP, i les abstencions de Sempre Salou, però també s’amaga.

I pel que fa a l’augment de sou dels regidors, diu que hi van votar a favor “el 85% de la corporació, Sumem per Salou-PSC, ERC, PP, Sempre Salou i USAP”, ometent esmentar els tres vots en contra de Vox. (Font: Ajuntament de Salou).

A veure, Vox, t’agradi o no, té representació municipal. No els pots fer desaparèixer perquè no en vulguis saber res. És més, el PP i Vox són el mateix (com al seu dia va ser Cs). L’única diferència és que Vox són els del PP autèntics, els que no s’han blanquejat.

Dit d’una altra manera, Vox és el PP però en bèstia, sense filtres ni maquillatge. Mentre que els del PP, la nova Aliança Popular del ministre franquista Manuel Fraga, van de tous per dissimular. Però són germans bessons.

No oblidem que Granados ha governat amb el PP. Sí, als que va prometre un any d’alcaldia que encara esperen.