dijous, 1 de juny del 2023

Granados ofereix un any d’alcaldia al PP

 


L’alcalde en funcions de Salou, Pere Granados, continua les negociacions per sumar socis que li permetin governar amb majoria absoluta. D’aquesta manera podrà seguir fent el que surti dels pebrots, que és el que sempre ha fet.

Diumenge, la llista de Granados, Sumem per Salou-PSC, va treure vuit representants, raó per la qual necessita tres regidors més per assolir el seu objectiu. Tres regidors que són justos els que té el PP, que després de l’enfonsament de Cs ha guanyat dos regidors respecte de les municipals del 2019.

Per seduir els populars, Granados s’ha tret de la màniga una idea genial i molt solidària: compartir l’alcaldia amb el PP. Segons aquesta fórmula, els tres primers anys l’alcaldia la tindria el d’Albox, i el darrer any, sens dubte el millor des d’un punt de vista electoral (inauguracions i altres martingales), fora per a Mario García.

“Em sembla una idea magnífica i molt justa. Granados és un home de paraula i crec que acceptaré la seva oferta, que em beneficia a mi més que a ell. De fet, la relació entre nosaltres sempre ha estat excel·lent. Penso que per fi el PP presidirà el govern municipal l’Ajuntament de la capital de la Costa Daurada!”, ha assenyalat, molt ufanós, García, conegut també com aquell que es va quedar sense alcaldia. (Font: Tururut Viola News).