dimecres, 28 de juny del 2023

Klein canvia la web municipal ara que ha de plegar

 


L’Ajuntament de Cambrils ha posat en marxa un nou web municipal amb una imatge “més moderna i visual, una navegació més funcional i àgil, una organització dels continguts més fàcil i accessible, i un disseny totalment optimitzat per a dispositius mòbils”, segons l’equip de govern sortint. 

El regidor de Transparència i Govern Obert en funcions en plegar, Santi Gámez, ha explicat que la renovació del portal amb la incorporació de tecnologies actuals era “imprescindible, ja que l’antic web pràcticament no s’havia actualitzat durant els 10 anys de funcionament generava dificultats en la cerca d’informació i tenia moltes limitacions, que afectaven sobretot el seu rendiment i accessibilitat”. (Font: Ràdio Cambrils).

Quines daixonses que tenen Klein i el seu equip de govern en funcions! Estrenen web quan han de deixar el govern municipal, generant d’aquesta manera un llast per a l’equip entrant i una despesa innecessària, ja que la renovació del web municipal, si no era per ficar cullerada fins a l’últim moment, no els pertocava.

I a sobre qui fa les declaracions és un regidor de Cs. Més ben dit: d’ex-Cs. Primer, perquè el partit pràcticament ja no existeix. I, en segon lloc, perquè Gámez no va sortir escollit en les últimes municipals i, per tant, no hi pinta res.

Per cert, la nova web municipal, una merda, fa mal a la vista.