dimarts, 6 de juny del 2023

Klein es queda en calçotets

 


L’alcalde en funcions de Cambrils, Oliver Klein (Nou moviment Ciutadà), va aprofitar la Fira d’aquest cap de setmana per carregar contra el pacte a quatre a què han arribat ERC, PSC, Junts i En Comú Podem per governar el municipi, malgrat que l’NMC va guanyar les eleccions municipals del passat 28 de maig.

Klein va ser contundent i va afirmar que “no tot val” per aconseguir arribar a l’alcaldia sense haver estat la formació amb més vots. L’alcalde en funcions va ser molt clar i va afirmar que és greu que hi hagi decisions polítiques que s’allunyin de la voluntat de la ciutadania.

El líder del NMC va afirmar que les forces polítiques que han arribat a l’acord tenen por del seu partit, que durant els darrers dos anys ho ha fet bé i que ha demostrat que podrien continuar governant durant molt de temps.

L’alcalde en funcions també va assegurar que els quatre partits que han anunciat el pacte no tenen similituds entre ells, tot i que ara diguin el contrari. També té molt clar que es tracta d’un pacte que vol frenar la seva continuïtat al Govern. (Font: Ràdio Cambrils).

A veure, a les municipals anteriors, el 2019, l’NMC va ser la quinta força més votada del municipi i al final va assolir l’alcaldia gràcies a una moció de censura. I diu ara Klein que no tot s’hi val i que no es respecta la voluntat de la ciutadania.

Aquest se’n recorda de santa Bàrbara quan trona!