dissabte, 10 de juny del 2023

Salou apuja el preu dels cubates per pagar la campanya de Montagut

 


La campanya electoral de Sumem per Salou-PSC ha estat, amb diferència, la més costosa de les darreres eleccions municipals. Pel desplegament portat a terme, amb el seu candidat, Pere Granados, omnipresent, i pels mitjans utilitzats, inflables i actuacions musicals.

La segona plaça del rànquing (és de suposar, perquè cap partit ha revelat quants diners ha destinat a vendre fum) ha estat per Sempre Salou-Ara Pacte Local, de Marc Montagut.

Aquest ha comptat amb el suport dels empresaris de la nit, fins al punt que el número dos de la llista (i futur regidor) és el president de l’Associació de Restauració i Oci Nocturn (ARONS), Eduardo Abenójar.

Per poder fer front a aquesta important despesa, el sector ha decidit prendre mesures. Com ara que a partir d’aquesta nit els cubates i els beuratges d’aquesta mena s’apujaran de preu.

La mesura s’ha pres coincidint amb l’arribada de 2.500 assedegats estudiants manyos que aquest matí, a bord de 30 autobusos, han sortit de Saragossa amb destinació a la capital de la Costa Daurada un cop acabada les proves de la selectivitat. (Font: Aragón Noticias).

Ara, per tant, comença el negoci electoral. I si fos per ARONS, hi hauria municipals cada cap de setmana!